Finnish Lightning Center on alkukesästä 2003 perustettu sääaihenen sivusto. Perustamisen aikaan FLC:n tärkein tavoite oli tarjota pääosin lähes reaaliaikasta dataa Suomen (Lappi pois lukien) ja lähialueiden ukkosista sekä säätietoja ja web-kameran kuvaa Espoon seudulta. Sittemmin tuo tavoite ei ole kadonnut, mutta rinnalle on tullut ehkä Suomen suurimman ja vilkkaimman sää- ja myrskyaiheisen keskustelualueen tarjoaminen sadoille käyttäjille.

Alkujaan sivusto lähti liikkelle hyvin vaatimattomalla tarjonnalla, joka koostui lähinnä ukkostutkan tarjoamasta kuvasta. Sittemmin palvelun kehityttyä laajemmaksi kävijämäärä on kesän parhaina ukkospäivinä useissa tuhansissa. Nykyään liikummekin parhaina päivinä jo useissa kymmenissä tuhansissa ja suurelta osin tämä on sekä vilkkaan keskustelualueen että FLC:n tunnettuuden ansiota.

Ehkäpä suurin merkkipaalu Finnish Lightning Centerin historiassa, sitten perustamisen, on sivuston viisivuotis vuonna tapahtuva sivujen uudistuminen. Pieniä uudistuksia on aiemminkin tehty, ja niitä tullaan vastaisuudessakin tekemään. Tavoitteenamme on tarjota kävijöillemme mahdollisimman maittava sääaiheinen kokemus tyylikkäästi ja toimivasti, höystettynä yhteisöllisillä palveluilla sekä vilkkaalla keskustelualueella.

FLC:n jatkuva kehitys ja ylläpito vaativat paljon työtä, aikaa ja joskus myös rahaa ja tästä syystä kaikki palaute ja tuki ovat tervetullutta. Muistuksena kuitenkin, että vielä toistaiseksi teemme tätä täysin vapaaehtoisesti, omalla ajallamme, joten mahtavia ihmeitä ei kannattane odottaa. Sivuja pyrimme päivittämään sisällön osalta aktiivisesti ja virheisiin ja puutteisiin puutumme mahdollisimman pian. Sivuston ja laitteistojen toiminnallisiin ongelmiin pyrimme puuttumaan ja korjaamaan ne aina niin pian kuin vain voimme.

Kaikki palaute on siis tervetullutta ja erittäin tarpeellista sivuston rakentamiseksi entistä käyttäjäystävällisemmäksi ja edustavammaksi, älä siis epäröi ottaa yhteyttä meihin! Yhteydenotto onnistuu helpoiten siihen tarkoitetulla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia (ohjeet Ylläpito -sivulla). Myöskin foorumin kautta voitte olla yhteydessä ylläpitoon sieltä löytyvän Palaute -keskustelualueen kautta. Kaikkeen palautteeseen pyrimme vastaamaan nopeasti, useimmiten lähes reaaliaikaisesti.